Filetowanie cytrusów

Propozycja dla osób, które lubią nie tylko słodkie smaki. Marmolada „Trzy cytrusy” przygotowana z pomarańczy, grejpfrutów i cytryn smakuje doskonale z solonym masłem. Wyśmienity smak wynagrodził uczestnikom warsztatów wielogodzinny proces przygotowywania tego przetworu. Przy okazji poznaliśmy sposób skutecznego filetowania cytrusów. Polecamy – zarezerwujcie sobie mnóstwo czasu i cierpliwości, ale z pewnością będziecie zadowoleni z efektu.

 

3 cytrusy 01 3 cytrusy 02 3 cytrusy 03 3 cytrusy 04 3 cytrusy 05 3 cytrusy 06 3 cytrusy 07 3 cytrusy 08 3 cytrusy 09 3 cytrusy 10 3 cytrusy 11 3 cytrusy 12 3 cytrusy 13 3 cytrusy 14 3 cytrusy 15 3 cytrusy 16 3 cytrusy 17 3 cytrusy 18 3 cytrusy 19 3 cytrusy 20 3 cytrusy 21 3 cytrusy 22 3 cytrusy 23 3 cytrusy 24